Spring naar content

2SUPPORT

Ben jij al bekend met 2SUPPORT?

In de 20 jaar dat 2SUR5 bestaat hebben we duizenden mensen recreatieve en educatieve programma’s mogen bieden. Ook bieden we alweer 5 jaar jeugdhulpverlening aan kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar.

In die 20 jaar hebben we ons altijd extra ingezet voor mensen en met name jongeren voor wie een kinderfeestje, een baan of zelfs een luisterend oor niet vanzelfsprekend is. Daarom hebben we altijd extra steun geboden met waar we zelf goed in zijn;
Een kosteloos kinderfeestjes, gezinsuitje, persoonlijke begeleiding, bieden van dagbesteding en bovenal een warme plek zijn waar we tijd en aandacht hebben voor de persoon!

Naarmate de groei van 2SUR5, een groeiende organisatie, kregen we steeds vaker via informele wegen de vraag om wat te kunnen betekenen voor iemand. En we willen graag iedereen helpen, dus we zeiden altijd ja, totdat… we moesten erkennen dat we niet meer de aandacht konden geven die nodig was en daarmee onszelf voorbij liepen!

Hoe kunnen we toch mensen en met name jongeren de aandacht geven die een ieder verdiend? Stichting 2SUPPORT is voor ons de uitkomst. 2SUPPORT maakt het mogelijk dat we samen extra aandacht geven aan kinderen en jongeren die dat evengoed verdienen als ieder ander.

klassen-uitje-op-maat

2SUPPORT

Omdat we iedere jongere
plezier willen bieden

Hoe doen we dat dan samen?

Wie bij 2SUR5 een recreatief programma boekt, draagt bij aan een programma op maat voor kinderen en jongeren. Zo’n programma op maat kan een kinderfeestje zijn, zodat een kind bij wie de financiële middelen niet toereikend zijn, toch kinderen uit zijn klas kan uitnodigen en zijn feestje vieren! Een ander voorbeeld kan zijn, dat we een kamp organiseren voor jongeren die door omstandigheden vastlope n in hun dagelijks leven. Deze jongeren bieden we dan een avontuurlijk traject met coaching die ze helpt om meer grip te krijgen op hun situatie.

Samen wat betekenen voor deze jongeren, kan ook zijn dat u ons alert maakt van een kind, jongere, groep of gezin die extra  SUPPORT kan / kunnen gebruiken.

Zo zijn er nog meer manieren hoe we ons gezamenlijk kunnen inzetten. Denk aan zelf een plek bieden wat leuk is voor het kind om naartoe te gaan, een donatie of u kunt zelfs een vaste SUPPORTER  worden.

We hopen op een fijne samenwerking in welke vorm dan ook, om ieder kind en iedere jongere de aandacht te geven die het verdiend!

stagecentrum-2sur5-outdoor
Group 619

MEER WETEN OVER 2SUPPORT?

Stuur mij een bericht of neem telefonisch contact op.