Spring naar content

EDUCATIE

Home > Aanbod > Interventie

Samen werken aan de veiligheid

Een sociaal veilig klimaat is niet vanzelfsprekend aanwezig. Leerlingen durven zichzelf niet te zijn en er wordt constant negatief op elkaar gereageerd. Ondanks alle goede wil en extra tijd die je als docententeam in de klas steekt lijkt de sfeer onomkeerbaar.

2SUR5 is een samenwerkingspartner voor diverse scholen om dergelijke klassen uit de dagelijkse setting te halen en uit hun schijn comfort die als strategie functioneert om je veilig te voelen of om ieder geval te overleven. Samen met betrokken docenten kunnen wij de dit patroon doorbreken. Door middel van activiteiten, werkvormen en reflectie werken we aan veiligheid en bieden we handvatten aan de leerlingen om zelf anders te handelen. Stel het niet uit en neem contact met ons op, samen komen we eruit!

Interventie onderdelen

Leren door doen
Reflectie
Afspraken

2SUR5 Academy

We bieden ook individuele begeleiding en cursussen ter bevordering van persoonlijke ontwikkeling.
Bekijk onze 2SUR5-Tube voor een impressie.

2SUR5-Tube

Vanaf 1 dagdeel
Prijs op aanvraag
challenge by choice
ma t/m vrij
BO VMBO MBO

Goed om te weten:

  • Programma op maat
  • Meerdere locaties mogelijk
  • Serieus plezier
  • Buitenland trajecten

Maatwerk

We starten met een intake zodat we jou en de klas zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Behoeften worden inzichtelijk en doelen worden geformuleerd om het gewenste resultaat te bereiken.

Outdoor collega

We zijn graag nauw betrokken bij jouw organisatie om als externe collega te ondersteunen in het pedagogisch en didactisch leerklimaat. Betreffende de ’teamperformance’ is iets waar wij jullie in kunnen ondersteunen. We zien uit naar een ontmoeting.

ERVARINGEN VAN ANDEREn