Spring naar content

EDUCATIE

Home > Aanbod > Preventie

Prettig op school in een goed klassenklimaat

Een schooljaar met al zijn grillen en piekmomenten. Dit kan tot onrust of minder betrokkenheid leiden. De start van een schooljaar aangeboden door 2SUR5 legt de basis voor een fijne klas, echt contact, elkaar leren kennen inclusief de docent of SLB. Dit legt een preventieve basis om het pedagogisch klimaat in de klas positief te stimuleren.

Naast het intensief starten biedt 2SUR5 ook vervolg momenten om het klimaat in de klas positief te houden. Een plek waar iedereen gewaardeerd, erkent en gezien wordt. 2SUR5 is van mening, waar een leerling of student zich prettig voelt, zal hij of zij ook willen leren. Zo kan 2SUR5 ondersteuning en inzicht bieden op preventieve wijze! Als een leerling studiesucces ervaart, zal deze studiesucces hebben!

Kernelementen

Adventure games
Waardevolle afspraken
Leren door doen

Bekijk de 2SUR5-Tube  voor een impressie.

2SUR5-TUBE

3 uur +
v.a. €22,50 p.p.

Goed om te weten:

  • Maximaal 12 klassen gelijktijdig
  • Meerdere locaties mogelijk
  • Docent doet mee
  • Vervolg mogelijk

Werkwijze en methodiek

2SUR5 werkt met de aanpak van Beleef Ontdek Verander waar de kennismaking binnen Beleef valt. Hier werken we aan wederzijdse betrokkenheid. De mensen van 2SUR5 zijn opgeleide adventure instructeurs, coaches en trainers in de Project Adventure methode. Meer hierover vindt u hier

WERKWIJZE & METHODIEK

Externe collega

We zijn erg graag nauw betrokken bij jouw organisatie om als externe collega te ondersteunen in zowel het pedagogisch, als het didactisch leerklimaat. Betreffende de ’teamperformance’ is een pijler waar wij jullie in kunnen ondersteunen. We zien graag uit naar een ontmoeting.

KOM IN CONTACT

ERVARINGEN VAN ANDEREn