Spring naar content

ONDERWIJS

Home > Aanbod > Professionals

Kies je eigen uitdaging,

Stel een doel, maak afspraken met elkaar, jezelf en begin met doen! 2SUR5 biedt cursussen en coaching on the job voor individuen en teams. Een nieuwe uitdaging, plezier in je werk, verrassende coachings werkvormen of het team wil beter functioneren? Dit zijn enkele vragen waar 2SUR5 graag mee aan de slag gaat.

Als je de uitdaging kiest om met ons de samenwerking aan te gaan, dan kies jij of het team voor werken aan je professionaliteit met een prettige en veilige cultuur waarbinnen een ieder ondersteuning vindt bij zijn collega’s. En zichzelf als onderwijsprofessional innovatief en verrassend kan ontwikkelen.

Mogelijke activiteiten

Leren door doen
Waardevolle afspraken
Cursussen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als professional?

Kom in contact
Op aanvraag
Op aanvraag
challenge by choice
ontwikkeling
ervaringsleer

Goed om te weten:

  • Meerdere locaties mogelijk
  • Meerdaagse trajecten
  • Ervaringsleer
  • Gecertificeerde Project Adventure trainers

Werkwijze en methodiek

2SUR5 werkt met de aanpak van Beleef Ontdek Verander waar de kennismaking binnen Beleef valt. Hier werken we aan wederzijdse betrokkenheid. De mensen van 2SUR5 zijn opgeleide adventure instructeurs, coaches en trainers in de Project Adventure methode. Meer hierover vindt u hier

Werkwijze & Methodiek

Externe collega

We zijn erg graag nauw betrokken bij jouw organisatie om als externe collega te ondersteunen in zowel het pedagogisch, als het didactisch leerklimaat. Betreffende de ’teamperformance’ is een pijler waar wij jullie in kunnen ondersteunen. We zien graag uit naar een ontmoeting.

Kom in contact

ERVARINGEN VAN ANDEREn