Spring naar content

Jeugdhulp

Vakantie aanbod

Voorbereid de vakantie tegemoet

De vakantieperiode kan een lastige tijd zijn voor kinderen, jongeren en hun gezinnen. Door verveling en elkaars constante aanwezigheid nemen de spanningen soms toe. 2SUR5 Jeugdhulp staat klaar! We bieden activiteiten met de beleving van avontuur, samenzijn en natuurlijk heel veel plezier. Onze coaches en faciliteiten in binnen en buitenland zijn er op gericht om meerdaagse programma’s te kunnen verzorgen.

In een informele setting zullen de jongeren in groepsverband werken aan hun individuele doelen. Ze leren zelf keuzes te maken om uitdagingen aan te gaan. De jongeren worden gestimuleerd om uit hun comfortzone te stappen en negatieve patronen te doorbreken. ‘Leren door te doen’ staat centraal. Middels reflectie ontdekken we de kwaliteiten en de aandachtspunten voor de jongeren.

Het zomervakantieprogramma staat open voor aanmeldingen

Ervaringen van deelnemers

Details van het programma

DeelnameVia verwijzing Leeftijd6 tot 18 jaar DuurDag of dagdeel Wanneer? Iedere vakantie
Kenmerkend voor dit programma:
Leren door te doen
Iedere vakantie
Samenwerken
Zelfvertrouwen
Jeugdhulp
PA-methodiek

Waar we voor gaan:

  • Leren samenwerken
  • Positieve omgang met leeftijdsgenoten
  • Talenten ontdekken en inzetten
  • Groei van zelfvertrouwen
  • Verlichting van stressvolle thuissituaties
  • Ontspanning voor kinderen/jongeren en familie

Goed om te weten

  • Deelname via een wettelijke verwijzing
  • Structurele evaluatie van doelen en de voortgang van de jongeren
  • Aanpak op behoeften van het individu en de groep
Extra informatie

Wij creëren altijd een veilige omgeving waarin jongere onder begeleiding van professionele coaches zo zelfstandig mogelijk het avontuur aangaan. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem telefonisch contact op via 06-57978550 of stuur een mail naar pepijn@2sur5.nl

Wist je dat?

We naast eendaagse programma's ook een meerdaagse variant inclusief twee overnachtingen aan bieden. Zowel in het binnen- als buitenland. Vragen over ons vakantieaanbod of aanmelden voor reguliere schoolvakanties? Vul het formulier in of neem contact met ons op, we helpen je graag.

laura-en-bart-profielfoto-jeugdhulp

Vragen over aanmeldingen?

Bart en Laura zijn verantwoordelijk voor de aanmeldingen en intake door middel van een rondleiding op locatie van jongeren voor de programma's. Zij zorgen dat het aanmeldingsproces soepel verloopt en dat alle nodige informatie en documenten van de jongeren worden verzameld. Zij gaan voor de optimale match!

coach-pepijn-jeugdhulp

Vragen omtrent jeugdhulp?

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren is de absolute drijfveer van Pepijn. Als ervaren jeugd & gezinsprofessional is hij betrokken bij alle jongeren en houdt hij hun voortgang nauwlettend in de gaten. Met de coaches zorgt hij ervoor dat jongeren positiviteit ervaren en kansen krijgen om het beste van zichzelf te laten zien.