Spring naar content

Jeugdhulp

Vakantie aanbod

Schoolvakanties zijn voor sommige jongeren en hun familie een lastige periode. De dagelijkse structuur valt weg en verveling kan op de loer liggen. Als gezinsleden daarnaast constant op elkaars lip zitten, kunnen de spanningen soms oplopen. 2SUR5 Jeugdhulp helpt om de vakantieperiodes ontspannen, plezierig en leerzaam met elkaar door te komen.

Onder begeleiding van professionele coaches en in een informele setting gaan jongeren samen het avontuur vol leerzame activiteiten aan. Zowel individueel als in groepsverband. Ze stappen uit de comfortzone, doorbreken negatieve patronen en leren zelf keuzes te maken. Door middel van gestructureerde reflectiemomenten kijken we terug op de dag en maken we de koppeling naar de doelen. De bevindingen worden gerapporteerd in het persoonlijk dossier.

De jongeren hebben enige mate van nabijheid en aandacht van hun coach nodig om aan hun doelen te kunnen werken en te behalen, zodat zij het geleerde kunnen toepassen in hun dagelijks leven. We werken met de Project Adventure methodiek. De personeelsbezetting is 1 coach op 3/5 jongeren.

Ervaringen van deelnemers
doelgroep-icon
Voor wie?

Dit traject is er voor kinderen/ jongeren van 6 tot 18 jaar met (lichte tot complexe) (multi-)problematiek. Er is sprake van problemen op het gebied van emotieregulatie, thuis en/ of op school, waardoor zij geremd worden in hun ontwikkeling.

Waar we voor gaan:

 • Leren samenwerken
 • Positieve omgang met leeftijdsgenoten
 • Talenten ontdekken en inzetten
 • Groei van zelfvertrouwen
 • Verlichting van stressvolle thuissituaties
 • Ontspanning voor kinderen/jongeren en familie

In het kort

 • Wettelijke verwijzing noodzakelijk voor deelname
 • Aanmelding/intake via aanmeldformulier
 • Aanpak op behoeften van het individu en de groep
 • Werken aan persoonlijke doelen op basis van de PA-methodiek
 • Reflectie van doelen en de voortgang van de jongeren
Goed om te weten

Wij creëren altijd een veilige omgeving waarin jongere onder begeleiding van professionele coaches zo zelfstandig mogelijk het avontuur aangaan. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem telefonisch contact op via 0174 294 070 of stuur een mail naar aanmeldingen@2sur5.nl

Wist je dat?

We naast eendaagse programma's ook een meerdaagse variant inclusief twee overnachtingen aan bieden. Zowel in het binnen- als buitenland. Vragen over ons vakantieaanbod of aanmelden voor reguliere schoolvakanties? Vul het formulier in of neem contact met ons op, we helpen je graag.

Group 756

Vragen over aanmeldingen?

Onze intake coördinatoren zijn verantwoordelijk voor de aanmeldingen en intake door middel van een rondleiding op locatie. Zij zorgen dat het aanmeldingsproces soepel verloopt en dat alle nodige informatie en documenten van de jongeren worden verzameld. Zij gaan voor de optimale match!

Group 756

Vragen omtrent jeugdhulp?

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren is de absolute drijfveer van Pepijn. Als ervaren jeugd & gezinsprofessional is hij betrokken bij alle jongeren en houdt hij hun voortgang nauwlettend in de gaten. Met de coaches zorgt hij ervoor dat jongeren positiviteit ervaren en kansen krijgen om het beste van zichzelf te laten zien.