Spring naar content

Co-trainer

Laten we samenwerken!


2SUR5 werkt samen met verschillende trainers en consultants. Zo kunt u 2SUR5 inzetten ter ondersteuning van een teamtraining of intervisie.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van activiteiten en werkvormen die teams en iedere deelnemer in staat stelt om leerervaringen te personaliseren, te integreren en toe te passen in hun dagelijks werk, wat leidt tot diepgaander begrip en blijvende verandering.

Wij zijn flexibel, sterk in improviseren, het lezen van de groep, de groep het zelf laten ontdekken, maar ook te doen wat ons gevraagd wordt! Wanneer je duidelijk laat weten wat je verwacht van ons aandeel en het doel duidelijk voor ogen hebt, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de perfecte match zijn.

cursussen (2)

Samenwerkt

Ieder in zijn kracht, dat is wat we waarschijnlijk beide in ons werk nastreven en dat is wat 2SUR5 voor ogen heeft in een samenwerking. Wanneer wij als co-trainer aanwezig zijn, dan hebben we van tevoren afgestemd wat de wens is. Welke verwachtingen hebben we van elkaar, wie neemt welke rol in, kan er tijdens een activiteit een interventie worden gepleegd en nog het meest belangrijk is het, om een helder doel voor ogen te hebben.

Laten we snel kennismaken, zodat duidelijk wordt hoe wij van dienst kunnen zijn!

Ervaringen van deelnemers

Adviesgesprek?

Laten we afspreken!

PANA2662

Bel of mail ons vooral, om voor een volledig passend programma verder af te stemmen.