Spring naar content

Educatie – archief

EDUCATIE

Wij werken graag samen met scholen om leerlingen en jongeren op een creatieve en enthousiaste manier op school te hebben. Door middel van ervaringsleren op basis van onze prettige en avontuurlijke methodiek gaan we het avontuur aan.

We laten jongeren en professionals in het onderwijs buiten actief met elkaar aan de slag gaan. Hierdoor worden ze echt uitgedaagd en ontstaat er vanzelf een dialoog, inzicht of ontdekking waarbij de gehele klas zich kan ontwikkelen. Leerling én docent, want die zijn altijd aan elkaar verbonden.

Ontdek ons avontuurlijke aanbod of neem contact op met Bram en stel samen een uniek programma op.

DSC_0434

2SUR5 ALS STAGECENTRUM

Stage lopen bij 2SUR5? Dat kan! Naast oriëntatiestages hebben we plek voor mbo- en hbo-studenten. En hoe die stage er straks precies uitziet, dat bepaal je helemaal zelf. Natuurlijk speelt je stageopdracht hierbij een grote rol. Maar we willen ook weten wat jouw drijfveer is en waar jij jezelf écht in wil ontwikkelen. Welke richting je ook kiest, één ding is zeker: jouw stage bestaat uit leuke praktijklessen en bakken mooie ervaringen!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Mail ons jouw motivatie en andere praktische zaken, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Group 563d

KEVIN OVER KLASSENBEGELEIDING EN CURSUSSEN

Group 565

ADVENTURE SCHOOL

2SUR5 ontwikkelt op dit moment het handboek ‘De avontuurlijk klas’.
Dit handboek is per september 2020 gebruiksklaar en is erop gericht om door middel van Project Adventure het ervaren van studiesucces te vergroten. Om het ervaren van studiesucces aantoonbaar te maken, gebruiken wij de klimaatschaal. Deze schaal is ontwikkelt door Rovict en is COTAN gecertificeerd. Deze vragenlijst maakt direct inzichtelijk waar behoeften op pedagogisch niveau liggen tussen leerlingen en docenten.

Kevin Website

MEER WETEN OVER EDUCATIE?

Voor al jouw vragen over ons educatie aanbod kun je contact met mij opnemen. Stuur mij een bericht of neem telefonisch contact op. Zo kan ik meteen alles in werking stellen om jouw vraag te behandelen.