Menu

UITGELICHT

HERFSTAANBOD

Wegens huidige omstandigheden kan het herfstaanbod niet doorgaan.

We hadden er zin in en jij vast en zeker ook, maar door de uitdagende tijd waar we nu in zitten en de noodverordening waar wij in Zuid-Holland sinds 15 oktober in zitten.

We zien je heel graag in het voorjaar weer!

Tot snel!

Flyer front Herfstaanbod v1
herfst-adventure-beeldelement

Alle herfstdagen di t/m do

Ben jij klaar voor een nat en fris avontuur tijdens de herfstvakantie? Dit doen we natuurlijk op de manier zoals 2SUR5 dat altijd doet wat gericht is op plezier, waarbij we ook 'leren door te doen' laten terugkomen! Je zult meegenomen worden door een ware 2SUR5 gids, die je bijstaat in alle uitdagingen die voor de boeg staan. We hopen op, maar verwachten ook lekker veel nat weer, zodat we samen met elkaar de regen kunnen trotseren en overwinningen boeken!

  • *Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar
  • *Vanaf - €60,- per dag
  • Drie dagen - €60,- per dag
  • Twee dagen - €65,- per dag
  • Een dag - €70,- per dag
  • Van 10:00 tot 16:00
herfst-fun-beeldelement

In de herfstvakantie op maandag en vrijdag

Van 19 t/m 23 oktober kan je iedere maandag en vrijdag komen voor uitdagingen en plezier. We doen dit op twee locaties. Maandag bij 2SUR5 en vrijdag bij Boerderijdichtbij. Kom je beide dagen, dan weet je zeker dat je 10 meter hoog in de lucht bent geweest, een vrije val hebt gemaakt, zwart bent van de modder en kan jagen in het wild. Wil je een outdoor avontuur met de familie beleven? Dan is het Herfst Fun aanbod iets voor jou!

  • Voor gezinnen, groepen of individueel
  • €21,50 p.p. per persoon
  • Van 10:00 - 12:00 hoogte programma
  • Van 13:00 - 15:00 avontuurlijk programma

EXTRA INFORMATIE

2SUR5 biedt al 18 jaar programma’s op recreatief en educatief niveau. Ook zijn wij sinds 2016 gecontracteerd jeugdhulp aanbieder. In al onze activiteiten en werkvormen zitten de kernelementen van Beleef, Ontdek, Verander wat simpel samengevat betekent; ‘Ik doe mee, ik leer en ik kan het nu!’

 

WANNEER, HOE EN WAT?

Kinderen kunnen 1 dag meedoen of ze kunnen alle dagen meedoen. Echter als het om het leereffect gaat, dan adviseren wij om toch minimaal twee dagen mee te doen voor het afronden van een thema. Het blijft vakantie, dus plezier blijft voor ons het belangrijkst! Activiteiten die we doen variëren per twee dagen en ook per week. We zorgen er tijdens alle activiteiten voor dat de RIVM maatregelen worden nageleefd. Wees er snel bij voor een geweldige herfst!

Tekengebied 1

TOM HELPT JE GRAAG VERDER!

Heb je vragen over de activiteiten, het aanmelden of wat anders ? Mail, app of bel mij voor alle vragen. Of maak een afspraak en kom langs.