Spring naar content
220215 - 2SUR5 - logo's jublieum transparant

2sur5 jubileum

20 jaar 2SUR5

Een avontuur om bij stil te staan. In de 20 jaar dat 2SUR5 bestaat hebben we duizenden mensen recreatieve en educatieve programma’s mogen bieden. Ook bieden we alweer 5 jaar jeugdhulpverlening aan kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar.

We zijn er trots op dat we deze lange periode altijd dicht bij onze missie zijn gebleven. We hebben ons altijd extra ingezet voor elkaar en de ander, met name voor jongeren. Door wie wij zijn, onze missie en onze werkwijze is het dan ook niet vreemd dat recreatie, educatie en jeugdhulp onder één dak plaats kunnen vinden.

We hebben veel uitdagingen overleeft die ons zelfs tot in de paniekzone brachten. Dit is te danken aan een sterk team die voor elkaar door het vuur gaat, een team die privé en werk kan combineren en bewust is waarom we doen wat we doen! We zijn uitgegroeid tot een team van 50 gepassioneerde prachtige mensen die ieder zichzelf meebrengen om iets te betekenen in het leven van de ander.

teamfoto-2sur5-jubileum-web

EEN feestelijke terugblik

Stilstaan bij het avontuur betekent voor ons terugkijken en dankbaar zijn voor wat we hebben mogen leren. Het avontuur is nog lang niet klaar, maar bij stilstaan hoort ook vieren. En het vieren willen we niet alleen met elkaar, maar met iedereen! We hopen velen mensen tijdens ons jubileumjaar opnieuw te zien, mooie verhalen op te halen en nieuwe mensen te ontmoeten.

 

Ben je nieuwsgierig naar 20 jaar 2SUR5?
Bekijk dan de kalender hieronder en je meld je aan.

EVENEMENTENKALENDER 2022

Evenementenkalender-jubileumjaar-2SUR5-v3

EvenementenBESCHRIJVING

Ben je nieuwsgierig in één of meerdere evenementen in onze kalender?
Lees hier meer over de activiteiten: voor wie het is, wat je gaat doen en hoe je je kan aanmelden.

WE ZIEN JE GRAAG TIJDENS ONZE EVENEMENTEN!

Aanmelden kan hieronder via het aanmeldformulier

Aanmeldingsformulier Jubileum

Let op: stuur voor iedere activiteit waarop je je wilt inschrijven een apart online formulier in.