Spring naar content

Stagecentrum

WELKOM BIJ HET STAGECENTRUM VAN 2SUR5

Bij 2SUR5 stage lopen? Dat klinkt als een stage vol uitdagingen, lessen in de praktijk en mooie ervaringen!

Hoe jouw stage eruit komt te zien is uniek en specifiek gericht op jouw opdracht en passie. Waar wil jij echt in ontwikkelen? Dat is waar we met elkaar aan gaan werken. Daarbij zoeken we altijd naar een win-win voor jou en het bedrijf. Wij bieden een plek voor oriëntatie stages en stages voor VMBO, MBO en HBO. Zo kunnen we voor iedere scholier een passende plek bieden. We komen graag met je in contact! Mail ons jouw motivatie, opleiding en praktische zaken als uren, dagen, opdracht, etc.

SAMENWERKING MBO

Benieuwd of wij een samenwerking met jou school hebben?
Dit zijn scholen waar wij mee samen werken:

Staat jouw school er niet tussen?

Neem gerust contact op!

0174 294 070

stage@2sur5.nl

 

SAMENWERKING HBO

Benieuwd of wij een samenwerking met jou school hebben?
Dit zijn scholen waar wij mee samen werken:

Staat jouw school er niet tussen?

Neem gerust contact op!

0174 294 070

stage@2sur5.nl

 

ORIENTATIESTAGE

Benieuwd of wij een samenwerking met jou school hebben?
Dit zijn scholen waar wij mee samen werken:

Staat jouw school er niet tussen?

Neem gerust contact op!

0174 294 070

stage@2sur5.nl

 

 

DE VERSCHILLENDE
SOORTEN STAGES

STAGE MOGELIJKHEDEN

In recreatie
In educatie
In jeugdhulp
stage-uitleg-boogschieten

Stage lopen binnen recreatie

Stagelopen binnen de recreatieve kant van 2SUR5 bestaat voornamelijk uit groepen begeleiden tijdens een kinderfeestje of bedrijfsuitje met verschillende outdoor activiteiten. Hierbij horen ook alle werkzaamheden die voor -en achteraf plaatsvinden zoals de activiteiten klaarzetten, controleren, opruimen en evalueren. Daarnaast nemen we je mee in onze manier van werken, deze leer je door het zelf te ervaren. Alles wat je op school geleerd krijgt pas je bij ons toe in de praktijk. Voor sommige specifieke onderdelen is het ook mogelijk om intern opgeleid te worden.

stage-uitleg-begeleiders

Stage lopen binnen educatie

Tijdens een stage bij de educatieve programma’s help je bij de uitvoering, je staat als assistent of uiteindelijk als coach/begeleider voor een groep en zet activiteiten in ter verbetering van het klassenklimaat. Daarnaast heb je een actieve rol in de voorbereiding en evaluatie van deze groepsmomenten. Mocht je twijfelen of je dit wel kunt? we werken binnen onze stage met ons eigen methodiek waarin “kies je eigen uitdaging” de overhand heeft. We gooien je dus niet zomaar in het diepe. Ter voorbereiding op de begeleiding van deze groepen is het ook mogelijk om tijdens je stage deel te nemen aan onze cursus waarin je onze werkwijze/methodiek leert kennen en leert toepassen.

stage-jeugdhulp-coach

Stage lopen binnen jeugdhulp

Tijdens een stage binnen de Academy is het mogelijk om mee te lopen met de individuele of groepstrajecten van onze jongeren. Dit kan uitgroeien tot het zelfstandig coachen van je eigen jongeren. Hierbij sta je altijd onder supervisie van een coach van de academy. In de begeleiding zetten we activiteiten in als middel om te werken aan de doelen van de jongeren. Volg je een studie waarbij je vanuit school niet aangeleerd krijgt hoe je een activiteit vormgeeft of begeleid. Geen probleem, iedere student die bij de academy voor een langere tijd stage komt lopen doet mee aan een interne cursus waarin je kennis maakt met onze methode, leert wat een activiteit is, hoe je deze vormgeeft en inzet als middel.

STAGE LOPEN IN FRANKRIJK?

De meest uitdagende stage die wij bieden is de outdoor stage in Frankrijk. Tijdens deze stage ben je de hele zomer onderdeel van ons outdoorteam. Je loopt mee met onze outdoor instructeurs en ondersteund bij activiteiten zoals; klimmen, spelen of canyoningen. Naast de stage in Frankrijk is er de mogelijkheid om je samen met onze instructeurs voor te bereiden door trainingsdagen te volgen. Mocht je meerdere zomersstages komen lopen, dan is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan opleidingsweken.

certificaten-outdoor-2sur5
Group 624d

IK DENK GRAAG MET JE MEE

Hebben onze stages jouw aandacht getrokken, maar heb je nog vragen? Bel mij dan vooral, dan gaan we in gesprek en kunnen we een meeloopdag plannen zodat jij zelf kan ervaren hoe het is op de werkvloer.