Spring naar content

Teambuilding

Incompany challenge

De uitdaging voor teams!

Je kan een hoop zeggen, maar laat het maar eens zien. Oke, the game is on!

Jullie organisatie is toe aan een teamuitje waarbij plezier, spanning en ontdekken allemaal aan bod komen. Een uitje waarbij iedereen mee kan doen, want iedereen is nodig!


De Company Challenge is een aaneenschakeling van uitdagende opdrachten. Denk aan een finale van Expeditie Robinson, waarbij fysiek en mentaal de deelnemers worden uitgedaagd om te knokken voor de winst. Bij de 2SUR5 (In)Company Challenge gaat het niet om een individuele prestatie maar een teamprestatie!

photo_2024-04-09_11-47-47
group-icons-incompany-challenge

Om sterker te staan als team, elkaar nog beter te kennen en nog meer plezier te ervaren in de samenwerking, is het noodzakelijk om met elkaar als team buiten de grenzen van de comforzone te gaan.

Wat doe je bijvoorbeeld als je een opdracht op 8 meter hoogte moet doen en afhankelijk bent van je teamlid? Wat als er tijdsdruk is en het vuur wil maar niet aangaan? Door dit met elkaar te ervaren bereik je met elkaar een heel nieuw niveau!

Bij ons of bij jullie op locatie

Optimale Trainingsomgeving

Wij geven onze trainingen bij voorkeur op onze eigen locaties. Het biedt de passende setting voor de training, wat bijdraagt aan het resultaat in combinatie met het comfort van de faciliteiten en uitstekende catering. Wil je ons toch liever in laten vliegen? Dat kan natuurlijk ook!

Midden in het groen

Buitenplaats vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen is een authentieke herenboerderij die is omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Op deze prachtige locatie voorzien wij onze trainingen omringd door het polderlandschap. Liever op een andere plek dit programma doen?

Maak je dag compleet

Catering op onze locaties

Na een dag vol plezier en samenwerking is het tijd om te genieten van heerlijke gerechten die de ervaring compleet maken. Laat ons voor je zorgen. Van smaakvolle hapjes tot verrukkelijke maaltijden. Gebruik maken van catering? Laat het ons weten dan weten!

Een tipje van de sluier

Klinkt als een echte uitdaging voor jou organisatie toch!? Maar wat kan je nou echt verwachten? Oke, het zou niet fair zijn als we alles tot in detail prijs geven, maar…

Denk aan opdrachten op of boven het water, op hoogte, fysiek, hersenkrakers, bamboe building, vuur maken, balans, klimmen en nog heel wat opdrachten meer!.En toch voor iedereen mogelijk zeggen wij? Zeker! Want teamwork makes the… je kent ‘m wel ;)

Zoek niet verder en neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ervaringen van deelnemers

Adviesgesprek?

LATEN WE AFSPREKEN!

PANA2662

Bel of mail ons vooral, om voor een volledig passend programma verder af te stemmen.