Spring naar content

Teambuilding

Team tower

Vertrouw op je collega’s

Ook jullie hebben vast wel een organigram met lijntjes, toch? Daarin wordt duidelijk wie er met elkaar te maken hebben en duidelijkheid over taken en verantwoordelijkheden.
Laten we die lijntjes nou vervangen hebben met klimtouwen, om zo met elkaar verbonden te zijn en vervolgens elkaar ook zo elkaar echt te ondersteunen in een uitdaging op hoogte!


De Team Tower vergt duidelijke communicatie, heldere afspraken en onderling vertrouwen. Het volbrengen van de opdrachten, is een enorme succesbeleving als team en per persoon. Deze voldoening is vervolgens een enorme stimulans voor het gezamenlijk aangaan van uitdagingen binnen het werk, waarbij je altijd kan refereren aan het succes van de Team Tower en de gezamenlijke overwinning!

DSC01203
group-icons-team-tower

Natuurlijk werken wij met gecertificeerde outdoor coaches die in het gehele proces alert zijn op alle keuzes en de technische handelingen. We geven dan wel de “touwtjes” uit handen, maar we behouden de regie om de situatie altijd veilig te houden. De kaders die wij scheppen maken het tot een uitdaging. Binnen deze kaders zijn er tal van uitdagingen en leermomenten die onze programma’s tot een succes maken.

Bij ons of bij jullie op locatie

Optimale Trainingsomgeving

Wij geven onze trainingen bij voorkeur op onze eigen locaties. Het biedt de passende setting voor de training, wat bijdraagt aan het resultaat in combinatie met het comfort van de faciliteiten en uitstekende catering. Wil je ons toch liever in laten vliegen? Dat kan natuurlijk ook!

Midden in het groen

Buitenplaats vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen is een authentieke herenboerderij die is omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Op deze prachtige locatie voorzien wij onze trainingen omringd door het polderlandschap. Liever op een andere plek dit programma doen?

Maak je dag compleet

Catering op onze locaties

Na een dag vol plezier en samenwerking is het tijd om te genieten van heerlijke gerechten die de ervaring compleet maken. Laat ons voor je zorgen. Van smaakvolle hapjes tot verrukkelijke maaltijden. Gebruik maken van catering? Laat het ons weten dan weten!

Die hoogte trekt mij niet

Laat je niet afschrikken door het element “hoogte” in dit programma. Uiteindelijk zetten we de Team Tower, net als andere activiteiten, in als middel om een gedeelde uitdagende ervaring als team op te doen. Het betekent dus dat niet ieder teamlid noodzakelijk hoog de lucht in moet, maar wel dat ieder teamlid nodig is voor het behalen van succes.
Reserveer nu dit programma en geef een boost aan de samenwerking en de teamspirit!

Ervaringen van deelnemers

Adviesgesprek?

LATEN WE AFSPREKEN!

PANA2662

Bel of mail ons vooral, om voor een volledig passend programma verder af te stemmen.