Menu

UITGELICHT

ZOMERAANBOD

Het zomeraanbod van 2sur5

Van 20 juli t/m 28 augustus kan je met toffe begeleiders op avontuur. Voor toffe uitdagingen, een hoop gezelligheid en stiekem veel leren. Dat is ‘serieus plezier’. Hoewel het natuurlijk zomervakantie is en de kinderen vrij zijn, willen wij de kinderen toch blijven stimuleren in hun vakantie om nieuwe dingen te leren. We doen dit middels toffe activiteiten. Denk aan outdoor cooking, leren zekeren, samenwerken en ontdekken wat je eigenlijk allemaal kan. Wacht niet te lang en meld je aan voor een toffe leerzame zomer!

JustFUN!

Natuurlijk hebben we ook aanbod gericht op gewoonweg plezier. Samen met je vriendengroep of juist met het gezin een programma volgen waar je er even lekker uit bent met elkaar. Hieronder staan de programma details.

Tot snel!

Flyer front Zomeraanbod v3
Middel 4

Alle zomerweken di t/m vr

Omdat wij in nauw contact met diverse scholen samenwerken zullen we het gedeelte van ‘leren’ in de zomer extra terug laten komen. Dit doen we natuurlijk op de manier zoals 2SUR5 dat altijd doet wat gericht is op het kind en zijn positieve zelfbeeld en een hoop plezier! Sociale vaardigheden, fysieke vaardigheden en ook cognitieve vaardigheden komen aan bod middels activiteiten. En natuurlijk krijgen ze diploma’s die ze op school kunnen laten zien!

 • 6 t/m 12 jaar
 • Van 10:00 tot 16:00
 • Één dag - €95
 • Twee dagen - €85 per dag
 • Drie dagen - €80 per dag
 • Vier dagen - €75 per dag
Middel 5@4x

Alle zomerweken elke maandag en donderdag

Van 20 juli t/m 28 augustus kan je iedere maandag en donderdag komen voor uitdagingen en plezier. We doen dit op twee locaties met verschillende uitdagingen en toffe momenten. Maandagen zijn bij 2SUR5 en donderdagen bij Boerderijdichtbij. Kom je beide dagen, dan weet je zeker dat je 10 meter hoog in de lucht bent geweest, een vrije val hebt gemaakt, zwart van de modder en kan jagen in het wild.

 • Voor gezinnen, groepen of individueel
 • €21,50 p.p. per programma
 • €37,50 p.p. voor beide programma's
 • Van 10:00 - 12:00 droog programma
 • Van 13:00 - 15:00 nat programma

EXTRA INFORMATIE

2SUR5 biedt al 18 jaar programma’s op recreatief en educatief niveau. Ook zijn wij sinds 2016 gecontracteerd jeugdhulp aanbieder. In al onze activiteiten en werkvormen zitten de kernelementen van Beleef, Ontdek, Verander wat simpel samengevat betekent; ‘Ik doe mee, ik leer en ik kan het nu!’

 

WANNEER, HOE EN WAT?

Kinderen kunnen 1 dag meedoen of ze kunnen alle dagen meedoen. Echter als het om het leereffect gaat, dan adviseren wij om toch minimaal twee dagen mee te doen voor het afronden van een thema. Het blijft zomervakantie, dus plezier blijft voor ons het belangrijkst! Activiteiten die we doen variëren per twee dagen en ook per week. Wegens beperkende RIVM maatregelen die wij met alle begrip naleven, kunnen wij niet meer dan 30 kinderen op een dag aannemen. Wees er snel bij voor een geweldige zomer.

Tekengebied 4

BART HELPT JE GRAAG VERDER!

Heb je vragen over de activiteiten, het aanmelden of wat anders ? Mail, app of bel mij voor alle vragen. Of maak een afspraak en kom langs.