Spring naar content

Jeugdhulp

Jongeren Centraal (Groepsbegeleiding)

Positieve relaties tussen groepsgenoten, coaches en de omgeving staan bij onze groepsbegeleiding voorop. Dit vormt de basis voor een optimaal pedagogisch leerklimaat, waarin jongeren zich veilig genoeg voelen om persoonlijke uitdagingen te kiezen en zo hun gestelde doelen te bereiken.

Onze groepen bestaan uit maximaal 12 personen. We zorgen altijd voor een optimale verhouding van één coach per twee of drie jongeren, zodat iedereen de nodige aandacht krijgt en betrokken blijft bij de groep. Daarnaast heeft elke jongere een vaste coach die specifieke individuele aandacht biedt, de evaluatiemomenten verzorgt en als aanspreekpunt dient voor het netwerk of externe contacten.

Heb je vragen over onze groepsbegeleiding (Jongeren Centraal)? Vul het aanmeldformulier in of neem contact met ons op, we helpen je graag.

Ervaringen van deelnemers
doelgroep-icon
Voor wie?

Dit traject is er voor kinderen/ jongeren van 6 tot 18 jaar met (lichte tot complexe) (multi-)problematiek. Er is sprake van problemen op het gebied van emotieregulatie, thuis en/ of op school, waardoor zij geremd worden in hun ontwikkeling.

WAAR GAAN WE VOOR

 • Controle over emoties
 • Contact met leeftijdsgenoten maken en behouden
 • Sociale vaardigheden ontdekken en toepassen
 • Van en met elkaar leren
 • Groei van zelfvertrouwen
 • Één coach per twee of drie jongeren

In het kort

 • Wettelijke verwijzing noodzakelijk voor deelname
 • Aanmelding/intake via aanmeldformulier
 • Aanpak op behoeften van het individu en de groep
 • Werken aan persoonlijke doelen op basis van de PA-methodiek
 • Structurele evaluatie van doelen en de voortgang van de jongeren
Goed om te weten

Wij creëren altijd een veilige omgeving waarin jongere onder begeleiding van professionele coaches zo zelfstandig mogelijk het avontuur aangaan. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem telefonisch contact op via 06-57978550 of stuur een mail naar pepijn@2sur5.nl

Wist je dat?

We naast eendaagse programma's ook een meerdaagse variant inclusief twee overnachtingen aan bieden. Zowel in het binnen- als buitenland. Vragen over ons vakantieaanbod of aanmelden voor reguliere schoolvakanties? Vul het formulier in of neem contact met ons op, we helpen je graag.

Group 747

Vragen over aanmeldingen?

Bart en Laura zijn verantwoordelijk voor de aanmeldingen en intake door middel van een rondleiding op locatie van jongeren voor de trajecten. Zij zorgen dat het aanmeldingsproces soepel verloopt en dat alle nodige informatie en documenten van de jongeren worden verzameld. Zij gaan voor de optimale match!

Group 756

Vragen omtrent jeugdhulp?

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren is de absolute drijfveer van Pepijn. Als ervaren jeugd & gezinsprofessional is hij betrokken bij alle jongeren en houdt hij hun voortgang nauwlettend in de gaten. Met de coaches zorgt hij ervoor dat jongeren positiviteit ervaren en kansen krijgen om het beste van zichzelf te laten zien.