Spring naar content

JEUGDHULP

Home > Aanbod > Groepsbegeleiding

DE JONGEREN STAAN CENTRAAL

Kennismaken met je coaches, met de omgeving en andere aanwezigen bij 2SUR5 is de basis voor alle volgende stappen tijdens de individuele begeleiding. Positieve onderlinge relaties vormt hiermee de basis voor een optimaal pedagogisch klimaat dat ervoor zorgt ,om samen met je coach, je veilig te voelen, vertrouwen te hebben en uitdagingen te kiezen om je doelen te bereiken.

Onze Adventure coaches zetten zeer uiteenlopende werkvormen en (groep)activiteiten in, om aan de bereidheid van de jongeren te werken en leerervaringen te kunnen vastleggen. Hierdoor creëren we met de jongeren een veilig en geschikt therapeutisch klimaat, waardoor de jongeren optimaal aan zijn doelen kan werken. De groepsbegeleiding is gericht op oplossen/ omgaan met/ beheersing van gedragsproblematiek en/ of systeemproblematiek.

KERNELEMENTEN

Leren door te doen
Reflectie
Waardevolle afspraken

VOOR WIE?

De groepsbegeleiding is er voor jongeren met (complexe) multi-problematiek die in een kleine groep aan hun doelen kunnen werken. Zij hebben veel nabijheid en aandacht van coaches nodig om aan hun doelen te kunnen werken. Er is sprake van bijvoorbeeld een gestelde diagnose, problemen thuis en/ of op school. Continuïteit/ voortgang van het dagelijks leven/ toekomstperspectief staan onder druk.
Door middel van een rondleiding op onze locatie maken wij kennis met elkaar en ontdekken we of de 2SUR5 Academy de juiste plek is om aan de doelen van de jongeren te werken.