Spring naar content

Jeugdhulp

Maatwerk trajecten

Bij 2SUR5 Jeugdhulp staan het verhaal én de vraag van jongeren centraal. Ons enthousiaste team past de PA-methodiek toe om zodoende aansluiting te vinden bij de kinderen en jongeren die we coachen. Wij creëren een veilige omgeving waarin zij onder begeleiding van professionele coaches zo zelfstandig mogelijk het avontuur aangaan. Zo leren ze hun eigen uitdagingen kiezen en ontdekken ze waar hun behoeften, passies en talenten liggen.

2SUR5 Jeugdhulp draait voornamelijk om het ‘doen’. Onze coaches hanteren uitdagende, gevarieerde werkvormen en activiteiten die hen aanmoedigen te ontdekken wie ze (mogen en willen) zijn. Ook stimuleren we daarmee het zelfvertrouwen en zelfbeeld. Naast structurele evaluatie van doelen o.b.v. verslaglegging, onderhouden coaches gedurende het traject contact met de ouders/verzorgers en het netwerk van de kinderen en jongeren.

coach-met-jongeren
doelgroep-icon

Voor wie?

2SUR5 Jeugdhulp is er voor kinderen en jongeren tussen de
6 en 18 jaar oud met lichte tot complexe (multi) problematiek. Door deze problematiek ervaren ze bijvoorbeeld emotieregulatieproblemen thuis en/of op school, waardoor zij geremd worden in hun ontwikkeling.

aanpak-icon

Onze aanpak

In onze aanpak streven we naar nabijheid en individuele aandacht. Samen met een betrokken coach werken de kinderen en jongeren aan hun persoonlijke doelen en leren ze dit toe te passen in hun dagelijks leven. Niet alleen door te praten, maar vooral door bezig te zijn en te doen!

Samen staan we sterker!

Meld je nu aan!

Bekijk het volledige Jeugdhulpaanbod en kom met ons in contact.
Of doe direct een online aanmelding, dan gaan we samen op zoek naar ons beste aanbod voor de situatie.

“You can discover more in an hour of play,

than in a lifetime of conversation"

Waar gaan we voor?

PANA4124-Verbeterd-NR
hangen-in-touw
PANA3789-Verbeterd-NR

Onzekerheid wegnemen

Vertrouwen vergroten

Contacten maken & onderhouden

Dyon over zijn ontwikkeling

Jelmer over zijn werk als jongeren coach

Veelgestelde vragen

over Jeugdhulp

Geen antwoord op jouw vraag kunnen vinden? Kom met ons in contact.

download (1)

Gecertificeerd

Professionele dienstverlening

2SUR5 Jeugdhulp is CIIO gecertificaat en heeft betrekking op de volgende activiteiten:

Kinder-en Jongerencoaching op basis van de PA methodiek en de “Beleef, ontdek, verander- aanpak”, waarbij (outdoor-en sport)activiteiten ingezet worden als middel om de gestelde doelen te halen.

Meetinstrumenten

Kidscreen@2x

KIDSCREEN 52-items
Een Europees onderzoek naar de gezondheid en het welzijn van kinderen & jongeren.

LEES MEER

GOAL
ATTAINMENT
SCALING

(GAS) IN DE PRAKTIJK
Goal Attainment Scaling (GAS) is een methode waarmee specifieke doelen geëvalueerd worden.

LEES MEER

Group 747

Vragen over aanmeldingen?

Bart en Laura zijn verantwoordelijk voor de aanmeldingen en intake door middel van een rondleiding op locatie van jongeren voor de programma's. Zij zorgen dat het aanmeldingsproces soepel verloopt en dat alle nodige informatie en documenten van de jongeren worden verzameld. Zij gaan voor de optimale match!

Group 756

Vragen oVER jeugdhulp?

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren is de absolute drijfveer van Pepijn. Als ervaren jeugd & gezinsprofessional is hij betrokken bij alle jongeren en houdt hij hun voortgang nauwlettend in de gaten. Met de coaches zorgt hij ervoor dat jongeren positiviteit ervaren en kansen krijgen om het beste van zichzelf te laten zien.