Spring naar content

Over Ons

Ons verhaal

2SUR5 IS ER VOOR IEDEREEN

Al sinds 2002 organiseert 2SUR5 uiteenlopende beleef-, ontdek- en verandertrajecten en -cursussen. Een hele mond vol, maar in de kern draait het om twee pijlers: samenwerken en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn er voor bedrijven, instellingen, sportverenigingen, het onderwijs en ook particulieren.

HART VOOR JONGEREN
Vanuit de intrinsieke behoefte om iets voor anderen te betekenen, startten we in 2016 onze afdeling Jeugdhulp. Zo bouwen we onze passie voor én ervaring met kwetsbare jongeren onder de paraplu van 2SUR5 verder uit. De jongeren staan centraal, een individuele aanpak vormt het uitgangspunt. Want alleen door hen echt te begrijpen, kunnen we de jongeren begeleiden op een manier die werkt.

Group 639dd

We willen de missie en onze werkwijze kenbaar maken aan zoveel mogelijk mensen, door ze dit te laten ervaren in onze programma’s, cursussen en trainingen. Vanuit meer dan 20 jaar ervaring en alle respons van deelnemers en betrokkenen in die jaren, mogen we constateren dat 2SUR5 van positieve invloed is binnen organisaties, teams, klassen en individuen, waarbij we ons extra inzetten voor kinderen en jongeren. We blijven ons onverminderd inzetten om van invloed over te gaan naar grootschalig impact.

Onze werkwijze en methodiek

ERVARINGSLEER

Onze bedrifscultuur, positionering binnen de maatschappil drifveren, visie en ‘samenwerkingen hebben heel wat itdagingen gekend en zorgde daarmee dat we ‘meermaals onszelf weer opnieuw ontdekte. Wat van begin af aan hetzelfde is gebleven is ‘onze missie en onze identitet. Onze identitet hebben we woorden gegeven in de 2SURS Feeling:

De 2sur5 Feeling:

Je inzetten voor de ander
Samenwerken betekent dat het niet om jou gaat
De ander accepteren zoals hij is
Je verantwoordelijkheid voelen voor de ander
Zelfreflectie op eigen gedrag
Openheid, oprechtheid en eerlijkheid

ZOVEEL ERVARINGEN RIJK

Met vele jaren op de teller hebben we al een hoop meegemaakt. Van onszelf opnieuw ontdekken tot nieuwe wegen inslaan om te komen waar we nu staan. Toch zijn al die jaren twee dingen onveranderd gebleven: onze missie en identiteit. Bij 2SUR5 zetten we ons in voor de ander, werken we samen, voelen we ons verantwoordelijk, reflecteren we op onszelf, accepteren we iedereen en zijn we bovenal open, eerlijk en oprecht.

DSC07959

Samen op avontuur

Ga de uitdaging aan!