Spring naar content

Team trainingen

TEAM TRAININGEN

‘De kracht van de eenvoud’ in combinatie met methodisch opgeleide adventure trainers en een breed scala aan werkvormen maakt dat 2SUR5 een verfrissing is binnen het gebruikelijke trainingsaanbod. Kom écht tot de kern, maak niet weer een nieuw managementmodel je zelf eigen, maar vindt jouw drijfveer en maak die kenbaar in het team!

Dit is de route en de aanpak die 2SUR5 hanteert om te komen tot teamprestatie en persoonlijke groei die voldoet aan de behoefte van ieder individu, het team en de organisatie!

Weet je niet zeker of het aanbod hieronder past bij jouw vraagstuk? We denken graag met je mee voor een gepast aanbod!

team-training-volwassenen

2SUR5 ALS STAGECENTRUM

Stage lopen bij 2SUR5? Dat kan! Naast oriëntatiestages hebben we plek voor mbo- en hbo-studenten. En hoe die stage er straks precies uitziet, dat bepaal je helemaal zelf. Natuurlijk speelt je stageopdracht hierbij een grote rol. Maar we willen ook weten wat jouw drijfveer is en waar jij jezelf écht in wil ontwikkelen. Welke richting je ook kiest, één ding is zeker: jouw stage bestaat uit leuke praktijklessen en bakken mooie ervaringen!

Durf jij het avontuur aan te gaan? Mail ons jouw motivatie en andere praktische zaken, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Group 563d

RICK OVER TEAM TRAININGEN OP MAAT

Group 565

WERKWIJZE EN METHODIEK

De aanpak zal afgestemd worden op de behoefte van de groep en/of individu. De intensiteit van een programma hangt af van de wens en behoefte in combinatie met het doel. 2SUR5 biedt van een recreatief uitje tot gespecialiseerde team-trainingen. Om een duidelijk fasering tot gedragsverandering zichtbaar te maken benoemt 2SUR5 drie fases.

‘Beleef’ gaat om de ervaring:  Mensen maken plezier, leuke kennismaking en doen nieuwe ervaringen op.

‘Ontdek’ graaft dieper, geeft inzicht: groepen en individuen worden bewust gemaakt van hun denken en gedrag en zij werken aan groepsvorming, samenwerking en doelen stellen.

‘Verander’ biedt reflectie, vraagt inzet: wat heb je geleerd en lukt het om je nieuwe (verander)doelen waar te maken in je dagelijks leven of binnen je team? De groep wordt ondersteund om met de gestelde doelen en gemaakte (gedrags)afspraken vorderingen te boeken op het gebied van samenwerking en persoonlijke ontwikkeling.

Group 758

GEEN KEUZE KUNNEN MAKEN?
IK DENK GRAAG MET JE MEE!

Voor al jouw vragen over team trainingen kun je contact met mij opnemen. Stuur mij een bericht of neem telefonisch contact op. Zo kan ik meteen alles in werking stellen om jouw vraag te behandelen.