Spring naar content

Teambuilding

Team APK

Tijd voor een actieve check

Komt jouw team door de keuring? Zijn wij wel BOVAG gecertificeerd om te mogen keuren? 

Geen zorgen, het is geen alles of niets programma, maar een programma vol met plezier, uitdagingen en waardevolle ontdekkingen in de samenwerking. Ontdek elkaars talenten, vier de successen en sta stil bij de aandachtspunten die wellicht naar boven komen.

 

De “keuring” wordt gedaan op het moment dat jullie als team uitdagende “problem solvers” uitvoeren. En als we het dan hebben over samenwerken, dan letten we bijvoorbeeld op de manieren van communiceren, veiligheid en vertrouwen, teamrollen, besluitvaardigheid en nog een aantal aspecten. Bevindingen worden natuurlijk gedeeld en naar wens besproken.
Kies voor dit programma als je verdieping en plezier wil.

photo_2024-03-15_12-14-02
group-icons-team-apk

Met een fantastisch team en een werkwijze die naadloos aansluit bij wie wij zijn, zetten wij doelgerichte activiteiten en werkvormen in, die gegarandeerd bijdragen aan een positief gevoel van verbondenheid, werkplezier en daarmee een verbetering in de teamperformance.

Bij ons of bij jullie op locatie

Optimale Trainingsomgeving

Wij geven onze trainingen bij voorkeur op onze eigen locaties. Het biedt de passende setting voor de training, wat bijdraagt aan het resultaat in combinatie met het comfort van de faciliteiten en uitstekende catering. Wil je ons toch liever in laten vliegen? Dat kan natuurlijk ook!

Midden in het groen

Buitenplaats vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen is een authentieke herenboerderij die is omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Op deze prachtige locatie voorzien wij onze trainingen omringd door het polderlandschap. Liever op een andere plek dit programma doen?

Maak je dag compleet

Catering op onze locaties

Na een dag vol plezier en samenwerking is het tijd om te genieten van heerlijke gerechten die de ervaring compleet maken. Laat ons voor je zorgen. Van smaakvolle hapjes tot verrukkelijke maaltijden. Gebruik maken van catering? Laat het ons weten dan weten!

Is een keuring spannend?

In al onze programma’s en trainingen is er de mogelijkheid om buiten je comfortzone te stappen en de challenge zone binnen te gaan. En ja, dat gaat soms gepaard met wat spanning, maar dat is ook gelijk de plek vol mogelijkheden en waardevolle leermomenten.
Het zorgt er ook voor, dat je elkaar echt beter leert kennen! Hoe handel je op het moment dat je met elkaar “moet” presteren? Hoe steun en motiveer je elkaar? Wacht niet langer en ga de uitdaging met elkaar aan. Let’s go!

Ervaringen van deelnemers

Adviesgesprek?

LATEN WE AFSPREKEN!

PANA2380

Bel of mail ons vooral, om voor een volledig passend programma verder af te stemmen.