Spring naar content

Teambuilding

VERSTERK HET TEAM

Welkom bij onze teambuildingprogramma's.
Bent u op zoek naar manieren om de communicatie te verbeteren, de teamgeest te versterken en de prestaties van uw team te optimaliseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door middel van uitdagende en leuke teamactiviteiten in combinatie met diverse prachtige locaties en uitstekende catering, bieden wij een unieke kans voor uw teamleden om elkaar beter te leren kennen, vertrouwen op te bouwen en effectief samen te werken.

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een teambuildingdag of een programma op maat, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring die het team een boost geeft, de onderlinge relatie bevordert en bijdraagt aan de ontwikkeling van uw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en investeer in de kracht van uw team!

photo_2024-03-15_12-14-04

Ons aanbod

Teambuilding

Incompany challenge

photo_2024-04-09_11-47-47

De Company Challenge is een aaneenschakeling van uitdagende opdrachten. Denk aan een finale van Expeditie Robinson, waarbij fysiek en mentaal wordt uitgedaagd.

Teambuilding

Team APK

photo_2024-03-15_12-14-02

Komt jouw team door de keuring? Maak je geen zorgen, het programma belooft plezier, uitdagingen en waardevolle ontdekkingen in samenwerking.

Teambuilding

Team Tower

IMG_1006

Ondersteunen in een uitdaging op hoogte! De Team Tower vergt duidelijke communicatie, heldere afspraken en onderling vertrouwen.

PANA2559

Plezier en ontwikkeling voor je team

het team centraal

Investeren in het team is het allerbelangrijkste wat je kan doen,
want een organisatie wordt gedragen door de mensen die er deel van uitmaken. Mensen zijn de kern van elke organisatie, of het nu gaat om medewerkers, managers of leiders. Zij vormen de drijvende kracht achter de activiteiten, beslissingen, innovaties en successen van de organisatie. Het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving, waarin mensen zich gewaardeerd, gehoord en betrokken voelen, is dan ook cruciaal voor het welzijn en de prestaties van de organisatie als geheel.

Wanneer je kiest voor 2SUR5 teambuilding of teamtraining, dan investeer je in een positieve teamcultuur, waarin teamleden elkaar vertrouwen, ondersteunen, motiveren en aanvullen om gezamenlijke doelen te bereiken. Onze teambuildingactiviteiten variëren van informele teamuitjes tot meerdaagse verdiepende trainingen.

Neem direct contact met ons op zodat we kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Teamspirit boost

Samenwerken

Verbinden

Communicatie vaardigheden

Plezier

Ontwikkeling

Leren door te doen

Bij 2SUR5 streven we ernaar om een stimulerende en uitdagende leeromgeving te creëren, waarbij onze activiteiten als middel worden ingezet en waarbij we leren door te doen. We geloven dat iedereen in staat is om zijn eigen drijfveren en mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen.

In onze programma’s hanteren we drie kernprincipes:
Waardevolle afspraken – voor sociale veiligheid en acceptatie
Kies je eigen uitdaging – jouw keuze, jouw avontuur!
De ervaringsleer-cirkel – want elke ervaring is een leermoment

We zijn ervan overtuigd dat het toepassen van deze kernprincipes ons helpt om dit doel te bereiken.

Teambuilding uitje organiseren?

PANA2380

Heb je vragen over onze programma's of heb je zelf extra wensen? Geen probleem! Neem telefonisch contact met ons op, of stuur ons een bericht. Samen gaan we opzoek naar een programma dat aansluit bij de behoeften van jouw en je team

Meer focus op ontwikkeling?

Training en coaching

Wanneer je toch naar meer diepgang zoekt en bepaalde thema's die spelen wil aanhalen, ga dan voor onze trainingen.