Spring naar content

Training en coaching

voor jou en je team!

‘De kracht van de eenvoud’ in combinatie met methodisch opgeleide adventure trainers en een breed scala aan werkvormen maakt dat 2SUR5 een verfrissing is binnen het gebruikelijke trainingsaanbod. Kom écht tot de kern, maak niet weer een nieuw managementmodel je zelf eigen, maar vindt jouw drijfveer en maak die kenbaar in het team!

Dit is de route en de aanpak die 2SUR5 hanteert om te komen tot teamprestatie en persoonlijke groei die voldoet aan de behoefte van ieder individu, het team en de organisatie!

Weet je niet zeker of het aanbod hieronder past bij jouw vraagstuk? We denken graag met je mee voor een gepast aanbod!

eductie-kennismaking-klas

Ons aanbod

Training en coaching

Feedback & vertouwen

IMG-20220413-WA0050

Het geven van effectieve feedback is soms moeilijk vanwege angst voor negatieve reacties en de noodzaak van vertrouwen, maar het versterkt uiteindelijk communicatie en groei binnen een team.

Training en coaching

full value impact

DSC05651

Full Value benadrukt begrip en waardering binnen de organisatie, waarbij waardevolle afspraken het volledige potentieel ontsluiten en een teambrede missiegedrevenheid bevorderen.

Training en coaching

verbinden door doen!

36359267142_3b0fb29814_o

Samen doen versterkt relaties door gedeelde ervaringen en gemeenschappelijke doelen. Ons team gebruikt effectieve werkvormen voor verbondenheid en prestatieverbetering.

Training en coaching

Training op maat

DSC07876

We passen de training aan op de doelen en prioriteiten van het team, met flexibiliteit voor unieke omstandigheden. Interactieve sessies betrekken elk teamlid actief voor blijvende impact.

Waarom een training organiseren?

"Een avontuurlijke reis naar succes en samenhorigheid!"

Rick over de programma's

Bij 2SUR5 weten we hoe belangrijk teambuilding is voor het versterken van de band tussen collega's, het verbeteren van communicatie en het aanmoedigen van teamwork. Door onze diverse teamactiviteiten kunnen teams hun creativiteit en samenwerking naar een hoger niveau tillen, terwijl ze ook meer vertrouwen, motivatie en betrokkenheid opbouwen. Het resultaat? Een fijne werksfeer waarin iedereen elkaar steunt en samen successen viert. Met 2SUR5 gaan teams niet alleen vooruit, maar groeien ze ook samen als een hecht team.

HOE WE DIT DOEN

Onze trainingen sluiten aan bij jouw team. Dus wat jullie nodig hebben, is waar we ons op zullen richten. We behandelen verschillende onderwerpen op een manier die bij jullie past.

Individueel aandacht geven

Verantwoordelijkheid geven

Verbinden

Structuur bieden

Stimuleren

Reflecteren

Leren door doen

Bij 2SUR5 streven we ernaar om een stimulerende en uitdagende leeromgeving te creëren, waarbij onze activiteiten als middel worden ingezet en waarbij we leren door te doen. We geloven dat iedereen in staat is om zijn eigen drijfveren en mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen.

In onze programma’s hanteren we drie kernprincipes:
Waardevolle afspraken – voor sociale veiligheid en acceptatie
Kies je eigen uitdaging – jouw keuze, jouw avontuur!
De ervaringsleer-cirkel – want elke ervaring is een leermoment

We zijn ervan overtuigd dat het toepassen van deze kernprincipes ons helpt om dit doel te bereiken.

Team Training organiseren?

PANA2380

Heb je vragen over onze programma's of heb je zelf extra wensen? Geen probleem! Neem telefonisch contact met ons op, of stuur ons een bericht. Samen gaan we opzoek naar een programma dat aansluit bij de behoeften van jouw en je team

Meer focus op plezier?

Teambuilding uitjes

Even juist niet de diepte in en accent leggen op plezier en ontspannen.
Maar tegelijkertijd wel werken aan het team?