Spring naar content

Training en coaching

Feedback & Vertrouwen

Veiligheid, openheid en groei

Herken je dat ook? Het is soms moeilijk om de juiste woorden te vinden om feedback effectief over te brengen, zonder de ontvanger te ontmoedigen of te kwetsen. Ook speelt er vaak angst voor negatieve reacties of persoonlijke onzekerheden bij het geven van eerlijke en constructieve feedback.

Feedback en vertrouwen zijn nauw met elkaar verbonden in een werkomgeving. Vertrouwen vormt de basis voor effectieve feedback en andersom, kan feedback het onderlinge vertrouwen juist versterken. Kortom, feedback en vertrouwen versterken elkaar in een continue cyclus van communicatie en groei binnen een team of organisatie.

IMG-20220413-WA0050
actief, reflecteren, feeback

Wij bieden de training op een actieve wijze.
Dit betekent dat we aan de slag gaan met activiteiten en werkvormen, zodat je leert door te doen en te reflecteren op concrete situaties in de praktijk. Door middel van herhaalde praktijk en reflectie worden vertrouwen en effectieve feedbackvaardigheden geleidelijk opgebouwd en versterkt binnen het team.

Bij ons of bij jullie op locatie

Optimale Trainingsomgeving

Wij geven onze trainingen bij voorkeur op onze eigen locaties. Het biedt de passende setting voor de training, wat bijdraagt aan het resultaat in combinatie met het comfort van de faciliteiten en uitstekende catering. Wil je ons toch liever in laten vliegen? Dat kan natuurlijk ook!

Midden in het groen

Buitenplaats vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen is een authentieke herenboerderij die is omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Op deze prachtige locatie voorzien wij onze trainingen omringd door het polderlandschap. Liever op een andere plek dit programma doen?

Maak je dag compleet

Catering op onze locaties

Na een dag vol plezier en samenwerking is het tijd om te genieten van heerlijke gerechten die de ervaring compleet maken. Laat ons voor je zorgen. Van smaakvolle hapjes tot verrukkelijke maaltijden. Gebruik maken van catering? Laat het ons weten dan weten!

Verder bouwen aan vertrouwen

Dit gaat nou eenmaal niet vanzelf. Het is een bewust wilsbesluit waarbij je jezelf supportive wil opstellen en kwetsbaar durft te zijn. Het is een keuze die je maakt voor het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van iedere collega, voor een diepgaande teamontwikkeling, voor een verbetering in teamperformance en in positieve resultaten die jullie vervolgens met elkaar weten neer te zetten.

Ervaringen van deelnemers

Adviesgesprek?

Laten we afspreken!

PANA2662

Bel of mail ons vooral, om voor een volledig passend programma verder af te stemmen.