Spring naar content

Training en coaching

Full Value Impact

Een gedeelde drijfveer

Weet je nog hoe het was toen we nog maar met zijn zessen waren? Iedereen wist van alles, deed alles en we sloten naadloos op elkaar aan met de “why, how & what”. 

Alles binnen een organisatie houdt verband met elkaar en wordt gedragen door mensen.
Nu wordt het in de praktijk vaak anders ervaren, met alleen oog voor ons eigen “tandwiel”.

 

“Full value” verwijst naar de totale waarde en het volledige potentieel van de organisatie. Het benadrukt het belang van het volledig begrijpen, waarderen en benutten van alle aspecten en vooral van elkaar! Met deze training ontdek je de werking van de waardevolle afspraken en hoe deze kunnen leiden tot een “full value” organisatie met een teambreed gedeelde drijfveer die aansluit bij de missie.

DSC05651
group-icons-full-value-impact

Met een team van trainers die gespecialiseerd zijn in de methodiek van Project Adventure, helpen we iedere organisatie met de uitdagingen die gepaard gaan met groei en ontwikkeling. Onze trainingen bestaan uit actieve werkvormen en reflectie om elkaar (opnieuw) te ontmoeten in wat een ieder drijft en welke uitdagingen worden ervaren. 

Bij ons of bij jullie op locatie

Optimale Trainingsomgeving

Wij geven onze trainingen bij voorkeur op onze eigen locaties. Het biedt de passende setting voor de training, wat bijdraagt aan het resultaat in combinatie met het comfort van de faciliteiten en uitstekende catering. Wil je ons toch liever in laten vliegen? Dat kan natuurlijk ook!

Midden in het groen

Buitenplaats vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen is een authentieke herenboerderij die is omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Op deze prachtige locatie voorzien wij onze trainingen omringd door het polderlandschap. Liever op een andere plek dit programma doen?

Maak je dag compleet

Catering op onze locaties

Na een dag vol plezier en samenwerking is het tijd om te genieten van heerlijke gerechten die de ervaring compleet maken. Laat ons voor je zorgen. Van smaakvolle hapjes tot verrukkelijke maaltijden. Gebruik maken van catering? Laat het ons weten dan weten!

Waar te beginnen?

De missie van de organisatie dient als leidraad en geeft richting aan het werk en de gedeelde drijfveer van de organisatie en het team.Streef naar die gedeelde drijfveer voor een gemeenschappelijke motivatie, passie en gezamenlijk doel om te bereiken.

Waar je ook staat met je organisatie of in welke fase van het “Greiner-model” je ook zit, het is altijd het moment om aandacht voor elkaar en het team te hebben. Kies nu voor deze full value impact training voor een merkbaar en meetbaar verschil binnen de organisatie.

Ervaringen van deelnemers

Adviesgesprek!

Laten we afspreken!

PANA2662

Bel of mail ons vooral, om voor een volledig passend programma verder af te stemmen.