Spring naar content

Training en coaching

Training op maat

Doelgericht te werk

Waar moet nu precies de aandacht naar uitgaan? Is het de sociale veiligheid, communicatie, eigenaarschap of is het goed om te verankeren wat goed gaat? Om doelgericht en naar wens de training in te richten, stemmen we de inhoud van de training nauwkeurig af op de leerdoelen en prioriteiten van het team en de organisatie.

 

Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat de training kan worden aangepast aan de unieke omstandigheden en prioriteiten van ieder team. Tijdens de training maken we gebruik van interactieve en boeiende methoden, maken we relevante keuzes op het moment, om ieder teamlid actief te betrekken en een blijvende impact te creëren.

DSC07876
group-icons-training-op-maat

Met een team van trainers die gespecialiseerd zijn in de methodiek van Project Adventure, helpen we iedere organisatie met de uitdagingen die gepaard gaan met groei en ontwikkeling. Onze trainingen bestaan uit actieve werkvormen en reflectie. We zijn betrokken, vindingrijk, doortastend en betekenen graag iets voor ieder team.

Bij ons of bij jullie op locatie

Optimale Trainingsomgeving

Wij geven onze trainingen bij voorkeur op onze eigen locaties. Het biedt de passende setting voor de training, wat bijdraagt aan het resultaat in combinatie met het comfort van de faciliteiten en uitstekende catering. Wil je ons toch liever in laten vliegen? Dat kan natuurlijk ook!

Midden in het groen

Buitenplaats vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen is een authentieke herenboerderij die is omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Op deze prachtige locatie voorzien wij onze trainingen omringd door het polderlandschap. Liever op een andere plek dit programma doen?

Maak je dag compleet

Catering op onze locaties

Na een dag vol plezier en samenwerking is het tijd om te genieten van heerlijke gerechten die de ervaring compleet maken. Laat ons voor je zorgen. Van smaakvolle hapjes tot verrukkelijke maaltijden. Gebruik maken van catering? Laat het ons weten dan weten!

Wat en wanneer?

Laten we eerst met elkaar in contact komen om met elkaar de behoeften van het team en de organisatie helder te krijgen. Het geeft ons ook gelijk de gelegenheid om alle praktische zaken te bespreken, van datum tot aan catering. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij kunnen helpen met de groei en het succes van het team en de organisatie.

Ervaringen van deelnemers

Adviesgesprek?

LATEN WE AFSPREKEN!

PANA2662

Bel of mail ons vooral, om voor een volledig passend programma verder af te stemmen.