Spring naar content

Training en coaching

Verbinden door doen

Investeren in elkaar en in het werkplezier

Te veel en te vaak zitten we, zitten we te praten en zitten we in ons hoofd!

Dit gebeurt tijdens ons dagelijks werk, in vergaderingen, brainstormsessies en zelfs in de heidagen wordt er vaak voor gekozen om te zitten en praten. Om te voelen, ervaren en om je echt te verbinden met de ander,is het van belang om te doen! 

 

Samen doen! creëert een gevoel van verbondenheid doordat mensen gezamenlijke ervaringen delen, wat een basis vormt voor sterke relaties. Samenwerken aan een gemeenschappelijk doel tijdens uitnodigende activiteiten, stelt mensen in staat om elkaars perspectieven te zien, begrijpen en te waarderen. Doen is een avontuur wat betekent samen beleven, ontdekken en veranderen!

36359267142_3b0fb29814_o
group-icons-verbinden-door-te-doen

Met een fantastisch team en een werkwijze die naadloos aansluit bij wie wij zijn, zetten wij doelgerichte activiteiten en werkvormen in, die gegarandeerd bijdragen aan een positief gevoel van verbondenheid, werkplezier en daarmee een verbetering in de teamperformance.

Bij ons of bij jullie op locatie

Optimale Trainingsomgeving

Wij geven onze trainingen bij voorkeur op onze eigen locaties. Het biedt de passende setting voor de training, wat bijdraagt aan het resultaat in combinatie met het comfort van de faciliteiten en uitstekende catering. Wil je ons toch liever in laten vliegen? Dat kan natuurlijk ook!

Midden in het groen

Buitenplaats vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen is een authentieke herenboerderij die is omgetoverd tot een bijzondere evenementenlocatie. Op deze prachtige locatie voorzien wij onze trainingen omringd door het polderlandschap. Liever op een andere plek dit programma doen?

Maak je dag compleet

Catering op onze locaties

Na een dag vol plezier en samenwerking is het tijd om te genieten van heerlijke gerechten die de ervaring compleet maken. Laat ons voor je zorgen. Van smaakvolle hapjes tot verrukkelijke maaltijden. Gebruik maken van catering? Laat het ons weten dan weten!

Werken vanuit je kracht en drijfveer

Werken vanuit je kracht en drijfveer versterkt ook de onderlinge verbinding. Het leidt tot een verhoogd gevoel van voldoening, verbeterde prestaties, verhoogde motivatie, versterkt zelfvertrouwen en stimuleert wederzijdse betrokkenheid en innovatie. Werken met plezier en zingeving is voor iedereen weggelegd en wij dragen hier graag aan bij!

Ervaringen van deelnemers

Adviesgesprek?

LATEN WE AFSPREKEN!

PANA2662

Bel of mail ons vooral, om voor een volledig passend programma verder af te stemmen.