Spring naar content

RECREATIE

Kinderfeestjes

HIER IS DAT FEESTJE

Wil jij een kinderfeestje vol avontuur? Dan hebben wij heel veel toffe programma’s voor jou. Onze kinderfeestjes zijn altijd programma’s op maat, zodat het feestje perfect aansluit bij de jarige en zijn/haar vriendjes. Heb je al eens gedacht aan survivallen, klimmen of is het 10 meter hoge klimparcours wel iets voor jou?

Maak een keuze uit onze recreatieve programma’s vol avontuurlijke activiteiten of laat door ons een programma op maak maten om je kinderfeestje nooit meer te vergeten.

DSC08044

2SUPPORT

Door een kinderfeestje bij 2SUR5 te boeken draag jij een steentje bij! Voor elk kinderfeestje die geboekt wordt gaat €10,- naar onze stichting 2SUPPORT. Met de opbrengst bieden wij kinderen die opgroeien in armoede de mogelijkheid om gratis een kinderfeestje bij ons te vieren.

WAT IS JOUW FAVORIETE ACTIVITEIT?

catering-kids-patat

Van avontuur krijg je trek

Van al dat avontuur krijg je best wel trek, daarom sluiten we de dag af met een heerlijk patatje en wat te drinken. Zo is het kinderfeestje volledig verzorgd. Bij ons catering aanbod is het natuurlijk ook mogelijk om dieet wensen aan te geven, hier houden we graag rekening mee.

instructeur-luc-2sur5

VRAGEN OVER KINDERFEESTJES?
LUC HELPT JE GRAAG VERDER!

Voor al jouw vragen over kinderfeestjes kun je contact met mij opnemen. Stuur mij een bericht of neem telefonisch contact op. Zo kan ik meteen alles in werking stellen om jouw vraag te behandelen.