Spring naar content

Recreatie

Kinderfeestjes

WELK KINDERFEESTJE KIES JIJ?

Beschikbaar vanaf maart
Beschikbaar vanaf maart
Beschikbaar vanaf maart
Beschikbaar vanaf maart
Beschikbaar vanaf maart
Beschikbaar vanaf maart

ELKE DAG FEEST BIJ 2SUR5

Onze kinderfeestjes zijn actief, avontuurlijk maar bovenal onvergetelijk! Van een modderige hindernisbaan tot een ondergrondse tunnel en een uitdagend hoogteparcours, bij 2SUR5 is ieder feestje een belevenis!

Kies voor een kant-en-klaar kinderfeest vol verrassende activiteiten of maak samen met ons een kinderfeestje op maat. Zo weet je zeker dat het perfect past bij de jarige job.

DSC08044

2SUPPORT

Door een kinderfeestje bij 2SUR5 te boeken draag jij een steentje bij! Voor elk kinderfeestje die geboekt wordt gaat €10,- naar onze stichting 2SUPPORT. Met de opbrengst bieden wij kinderen die opgroeien in armoede de mogelijkheid om gratis een kinderfeestje bij ons te vieren.

WAT IS JOUW FAVORIETE ACTIVITEIT?

catering-kids-patat

Van avontuur krijg je trek

Van al dat avontuur krijg je best wel trek, daarom sluiten we de dag af met een heerlijk patatje en wat te drinken. Zo is het kinderfeestje volledig verzorgd. Bij ons catering aanbod is het natuurlijk ook mogelijk om dieet wensen aan te geven, hier houden we graag rekening mee.

bas-profielfoto-recreatie

Bas MAAKT ER WAT MOOIS VAN!

Van een feestje is Bas niet vies. Behalve als ‘ie van de modderbaan afkomt natuurlijk. Als buitenliefhebber weet Bas werkelijk alles van onze recreatieafdeling. Dus mail of bel ‘m met al je vragen over kinderfeestjes en school-, vereniging- of bedrijfsuitjes.