Spring naar content

Jeugdhulp

INDIVIDUELE (1-OP-1) BEGELEIDING

Mentale en fysieke veiligheid, maar ook voorspelbaarheid en rust zijn kernvoorwaarden voor ontwikkeling. Toch is dit, bijvoorbeeld door onderliggende (multi-)problematiek, niet voor alle kinderen en jongeren vanzelfsprekend. Voor hen bieden we 1 op 1 begeleiding.

Je coach is er speciaal voor jou! Die weet obv. de Project Adventure methodiek met jou activiteiten te doen die zorgen voor een veilig pedagogisch klimaat, plezier en succeservaring, zodat je je steeds meer “thuis” gaat voelen en je gestelde doelen gaat behalen.

Door reflectie- en evaluatiemomenten met ouders/ verzorgers/ jongere en hun netwerk volgen we de ontwikkelingen en bepalen we of jongeren klaar zijn voor de volgende uitdaging. Denk hierbij aan de geleerde sociale vaardigheden toepassen in ons traject Jongeren Centraal.

Heb je vragen over onze individuele (1 op 1) begeleiding? Vul het aanmeldformulier in of neem contact met ons op, we helpen je graag.

Ervaringen van deelnemers
doelgroep-icon
Voor wie?

Dit traject is er voor kinderen/ jongeren van 6 tot 18 jaar met (lichte tot complexe) (multi-)problematiek. Er is sprake van problemen op het gebied van emotieregulatie, thuis en/ of op school, waardoor zij geremd worden in hun ontwikkeling.

WAAR GAAN WE VOOR

 • Sociale vaardigheden ontdekken en toepassen
 • Talenten ontdekken en inzetten
 • Groei van zelfvertrouwen
 • Plezier en ontspanning
 • Leerzame overbruggingshulp
 • Basale rust en veiligheid

In het kort

 • Wettelijke verwijzing noodzakelijk voor deelname
 • Aanmelding/intake via aanmeldformulier
 • Aanpak op behoeften van het individu en de groep
 • Werken aan persoonlijke doelen op basis van de PA-methodiek
 • Structurele evaluatie van doelen en de voortgang van de jongeren
Goed om te weten

Wij creëren altijd een veilige omgeving waarin de jongere onder begeleiding van een professionele coach zo zelfstandig mogelijk het avontuur aan gaat. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem telefonisch contact op via 06-57978550 of stuur een mail naar pepijn@2sur5.nl

Wist je dat?

We naast eendaagse programma's ook een meerdaagse variant inclusief twee overnachtingen aan bieden. Zowel in het binnen- als buitenland. Vragen over ons vakantieaanbod of aanmelden voor reguliere schoolvakanties? Vul het formulier in of neem contact met ons op, we helpen je graag.

Group 747

Vragen over aanmeldingen?

Bart en Laura zijn verantwoordelijk voor de aanmeldingen en intake door middel van een rondleiding op locatie van jongeren voor de trajecten. Zij zorgen dat het aanmeldingsproces soepel verloopt en dat alle nodige informatie en documenten van de jongeren worden verzameld. Zij gaan voor de optimale match!

Group 756

Vragen omtrent jeugdhulp?

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren is de absolute drijfveer van Pepijn. Als ervaren jeugd & gezinsprofessional is hij betrokken bij alle jongeren en houdt hij hun voortgang nauwlettend in de gaten. Met de coaches zorgt hij ervoor dat jongeren positiviteit ervaren en kansen krijgen om het beste van zichzelf te laten zien.