Spring naar content

Stagecentrum

WELKOM BIJ HET STAGECENTRUM VAN 2SUR5

Bij 2SUR5 stage lopen? Dat klinkt als een stage vol uitdagingen, lessen in de praktijk en mooie ervaringen!

Hoe jouw stage eruit komt te zien is uniek en specifiek gericht op jouw opdracht en passie. Waar wil jij echt in ontwikkelen? Dat is waar we met elkaar aan gaan werken. Daarbij zoeken we altijd naar een win-win voor jou en het bedrijf. Wij bieden een plek voor oriëntatie stages en stages voor VMBO, MBO en HBO. Zo kunnen we voor iedere scholier een passende plek bieden. We komen graag met je in contact! Mail ons jouw motivatie, opleiding en praktische zaken als uren, dagen, opdracht, etc.

SAMENWERKING MBO

Benieuwd of wij een samenwerking met jou school hebben?
Dit zijn scholen waar wij mee samen werken:

Staat jouw school er niet tussen?

Neem gerust contact op!

0174 294 070

stage@2sur5.nl

 

SAMENWERKING HBO

Benieuwd of wij een samenwerking met jou school hebben?
Dit zijn scholen waar wij mee samen werken:

Staat jouw school er niet tussen?

Neem gerust contact op!

0174 294 070

stage@2sur5.nl

 

ORIENTATIESTAGE

Benieuwd of wij een samenwerking met jou school hebben?
Dit zijn scholen waar wij mee samen werken:

Staat jouw school er niet tussen?

Neem gerust contact op!

0174 294 070

stage@2sur5.nl

 

 

DE VERSCHILLENDE
SOORTEN STAGES

STAGE MOGELIJKHEDEN

In recreatie
In educatie
In jeugdhulp
stage-uitleg-boogschieten

STAGE LOPEN BIJ RECREATIE

Als stagiair(e) van onze recreatieve afdeling help je mee met al het dagelijkse reilen en zeilen. Van kinderfeestjes en bedrijfsuitjes begeleiden tot andere hand-en-spandiensten, zoals de buitenactiviteiten klaarzetten, controleren, opruimen én evalueren. Gaandeweg leer je de kneepjes van het vak en alles wat je op school leert, pas je toe in de praktijk. Het is bij 2SUR5 ook mogelijk om intern een opleiding te volgen voor specifieke onderdelen.

stage-uitleg-begeleiders

STAGE LOPEN BIJ EDUCATIE

Wanneer je stage loopt bij educatie ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoer. Zo sta je als assistent, of misschien straks wel als coach of begeleider, voor groepen en verbeter je bijvoorbeeld een klassenklimaat met allerlei activiteiten. Daarnaast ben je actief betrokken bij de voorbereiding en evaluatie hiervan. Dat klinkt pittig, maar we gooien je heus niet in het diepe! Bij ons kiest iedereen namelijk z’n eigen uitdaging. Wil je toch wat meer houvast? Dan ben je vrij om deel te nemen aan de 2SUR5-cursus die je alles bijbrengt over onze werkwijze en methodiek..

stage-jeugdhulp-coach

STAGE LOPEN BIJ JEUGDHULP

Werk mee aan de individuele- en/of groepstrajecten van onze jongeren tijdens de stage Jeugdhulp. Met diverse activiteiten afgestemd op het individu, helpen we de jongeren om hun doelen te bereiken. En aan het einde van de rit coach je jouw jongeren misschien wel helemaal zelf! Natuurlijk wel onder supervisie van een jeugdhulp-coach. Daarnaast volg je tijdens je stageperiode een interne cursus die onze methodiek behandelt en bijbrengt hoe je de activiteiten inzet tijdens een traject. We vragen dan ook niet om een specifieke studieachtergrond.

STAGE LOPEN IN FRANKRIJK?

Zoek de grenzen op met onze buitenlandstage in Frankrijk! Ja, je leest het goed. Je loopt als onderdeel van het buitenteam de hele zomer mee met onze begeleiders en helpt bij verschillende activiteiten zoals klimmen, spelen en canyoningen. En voordat je stageperiode écht begint, ben je al welkom op onze trainingsdagen om samen met de begeleiders alle voorbereidingen te treffen. Loop je meerdere zomerstages? Dan nodigen we je uit voor onze opleidingsweken om jouw stage te kickstarten!

certificaten-outdoor-2sur5

ERIK & PUK ZIJN ONZE STAGE-EXPERTS

Als het om stages gaat, ben je bij Erik & Puk aan het juiste adres. Zij kennen alle afdelingen en helpen je te bepalen welke het beste bij jou past. Want met zoveel toffe stage-opties zit er sowieso wat tussen! Bel of mail meteen en plan een meeloopdag in, zodat je de 2SUR5-sfeer helemaal zelf ervaart.

Group 752

Stage lopen bij jeugdhulp of educatie?

Dan is Erik de persoon die jou hierbij kan helpen. Hij coördineert deze stages, weet hoe een stage er uit ziet, of er nog plek is en wat voor opdrachten je allemaal wel of niet uit zou kunnen voeren bij ons.
Group 753

Vragen over een recreatie stage?

Dan is Rowan de persoon die jou hierbij kan helpen. Hij coördineert deze stages, weet hoe een stage er uit ziet, of er nog plek is en wat voor opdrachten je allemaal wel of niet uit zou kunnen voeren bij ons.